Vrienden met passie voor tanden

Wij zijn Jordi Pastor González en Nils Venderbosch, vrienden met passie voor tanden!

Nieuwe dingen zien en leren, elkaar uitdagen en aanvullen om voor elke casus het hoogst haalbare resultaat te behalen. Dat vinden we gaaf. Naast het maken van een kwalitatief goed werkstuk vinden wij het belangrijk om een betrouwbaar partner te zijn. Dit betekent een goede en snelle communicatie en een hoge leverbetrouwbaarheid. 

We hebben elkaar in 2013 leren kennen bij de opleiding Specialist Tandtechnicus Kroon- en Brugwerk, waarbij we beiden zijn onderscheiden met de “Van Hamond-prijs”. Deze prijs wordt in het 5e leerjaar uitgereikt aan de beste leerling met de hoogste praktijk- en theorie cijfers. Dat was uniek, 2 leerlingen die aan elkaar gewaagd waren in hetzelfde leerjaar en de onderscheiding kregen. Daarnaast heeft Jordi in het 4e leerjaar van 2010 de “Bob Tolmeijer-Award” uitgereikt gekregen voor beste patiënten casus en was Nils de beste leerling kroon- en brugwerk in 2012.

Tandtechnisch Atelier Amersfoort streeft ernaar om uit te groeien tot een allround tandtechnisch laboratorium waar kwaliteit, ontwikkeling, opleiding, betrouwbaarheid en communicatie centraal staan. Dit om de beste tandtechnische werkstukken te vervaardigen voor onze cliënten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen beteken? Wij komen graag met u in contact!

Ons Team