Nils Venderbosch

Mede-eigenaar

Al vanaf jonge leeftijd is het mijn droom geweest om de tandheelkunde in te gaan. Het werken met je handen en tegelijkertijd patiënten blij maken was mijn drijfveer om na het afronden van mijn HAVO de tandtechniek in te gaan. 

In juli 2008 begon ik in een gerenommeerd laboratorium het vak te leren. Ik begon op de gipsafdeling en groeide geleidelijk door naar de CAD/CAM en uiteindelijk de porselein afdeling. De combinatie tussen het ontwerpen van de basis structuren en het afmaken hiervan was enorm leerzaam. 

Uiteindelijk ben ik na het specialisatie jaar kroon- en brugwerk mede-eigenaar geworden van het laboratorium waar ik ooit begonnen was. Na een aantal jaar is het laboratorium verkocht en onderdeel geworden van een grote organisatie. Al snel merkte ik dat er steeds minder ruimte was om te doen wat ik echt leuk vind, namelijk kwalitatief en esthetisch de hoogst haalbare restauraties vervaardigen voor elke cliënt. Er is niks mooier dan de verwachtingen van een client waarmaken en het liefst overtreffen. En dat is precies wat ik nu weer ga doen!