Tandarts

Tandtechnisch Atelier Amersfoort werkt graag met u samen om de beste resultaten te behalen voor uw clienten. Onze missie is om hoogwaardige, esthetische en functionele restauraties te maken van topkwaliteit

Naast het maken van een kwalitatief goed werkstuk vinden wij het belangrijk om een betrouwbare partner te zijn. Dit betekent dat u een goede communicatie en een hoge leverbetrouwbaarheid van ons kan verwachten. Wij kunnen zowel traditionele afdrukken ontvangen, als digitale orders via de mondscanner 3shape (Trios), Sirona (Primescan), Medit en andere systemen. 

Voor het koppelen van de 3shape mondscanner kunt u ons vinden onder info@tandtechnischatelier.nl. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen beteken? Wij komen graag met u in contact!

Kwaliteit

Om de beste kwaliteit voor elk werkstuk te leveren moeten de vele facetten van het productie proces kloppen. 

> Digitaal ontwerp

Bij binnenkomst wordt de bestelling daarom gecontroleerd of de materiaalkeuze en verwerkingsmethode goed op elkaar aansluiten. Hierbij speelt digitaal ontwerpen (CAD) een hele belangrijke rol. Onze kennis van vormgeving, morfologie en functie zijn daarbij van essentieel belang. 

Voor het produceren van het digitale ontwerp (CAM) maken wij gebruik van diverse leveranciers met ieder hun specialisme, bijvoorbeeld het frezen van zirkonium, het 3D printen van modellen en het frezen van abutments. Voor de laatste fase komt ons ambacht echt tot uiting. Door gebruik te maken van de beste materialen, software en machines kunnen wij ons vakmanschap ten volste benutten. Daarnaast maken onze persoonlijke aanpak en oog voor detail de restauratie echt uniek.

> Wensen van uw cliënt

Ook vinden wij het belangrijk om aan de wensen van uw cliënt te voldoen. Daarom ontvangen wij cliënten graag op ons tandtechnisch atelier in Amersfoort. Hierdoor heeft de patiënt direct invloed op zijn of haar glimlach en kunnen wij het maximale resultaat behalen.
Benieuwd hoe we met uw cliënt omgaan?
Klik HIER om de werkwijze te bekijken.

> Nieuwe ontwikkelingen

Naast onze passie en vakmanschap vinden wij het belangrijk om ons continue te verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Dit doen wij door cursussen te volgen en de kennisdeling binnen onze studiegroep (DentalColLab).

Digitale order

Tandtechnisch Atelier Amersfoort gaat mee met de digitalisering en verduurzaming van de tandtechniek. Daarom maken wij gebruik van het online weborder programma van Ladento

Ladento stelt ons in staat het papierverbruik naar een minimum te beperken. Daarnaast zijn prijzen direct inzichtelijk, orders eenvoudig te beheren en nota’s online in te zien. Voor u als tandarts is de weborder van Ladento kosteloos en eenvoudig in gebruik. Bent u benieuwd naar alle voordelen? Wij leggen het u graag uit of klik HIER voor meer informatie.

Inloggen klant portaal

Klik op de afbeelding om in te loggen op het online klant portaal.

Contact
U kunt ons bereiken op
Adres

Siliciumweg 13

3812SV

Amersfoort

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00