Willem Breugem

Kroon- en brugwerk specialist

Nils en Jordi waren voor mij geen onbekenden toen ik in maart 2023 bij Tandtechnisch Atelier Amersfoort begon als tandtechnicus. Samen met andere tandtechnici hebben we namelijk in 2014 een stichting opgericht met als doel onze kennis naar een hoger niveau te tillen. En nu werken we samen in dit prachtige laboratorium.

 

Mijn reis binnen de tandtechniek begon in 2010, toen ik ging werken op de porseleinafdeling van een laboratorium. In 2014 mocht ik mijn diploma in ontvangst nemen, en tot mijn grote vreugde werd ik zelfs uitgeroepen tot de beste leerling van mijn leerjaar. Hierdoor kwam ik ook in contact met Nils, die mij na deze uitreiking aansprak.

 

Sinds het begin van mijn carrière ligt mijn hart bij de esthetische tandtechniek. Daarnaast is het contact met de patiënten voor mij een onmisbaar onderdeel van mijn werk. Samen met hen streven we naar niets minder dan het allerbeste resultaat. Ik koester de korte en gezellige gesprekken tijdens het kleurbepalen of het afbakken. Het is gewoonweg fantastisch!

 

Mijn passie is om bij te dragen aan het creëren van prachtige tanden en jouw stralende glimlach werkelijkheid te maken. Daar krijg ik binnen Tandtechnisch Atelier Amersfoort de ruimte voor, omdat we deze passie delen. Ik kijk elke dag enorm uit naar het werken met mijn enthousiaste collega’s en ons toegewijde team om jou te verwelkomen in ons atelier. Want ieder mens is uniek, net zoals elke tand van Tandtechnisch Atelier Amersfoort.